Cum cumpar | Telecomenzile.ro

Cum cumpar

   Dupa ce ai ales produsul de automatizare potrivit nevoilor tale, nu ramane decat sa il comanzi. Pentru ca aceasta experienta sa fie cat mai placuta, am realizat un ghid care sa va ajute in comandarea produsului.

   Pasii ce trebuie urmati pentru comandarea unui produs sunt urmatorii:

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 1

   In situatia in care nu doresti sa ai un cont pe Telecomenzile.ro, poti comanda si fara. Selectezi "Comanda rapid", completeaza campurile, apoi apesi butonul "Continua". Daca alegi sa cumperi un produs fara a-ti crea un cont, fii constient de beneficiile pe care le pierzi in aceasta situatie.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas intermediar 1

   Dupa ce ai ales produsul dorit, foloseste voucher-ul sau cuponul discount pentru a te bucura de beneficiile aduse de acestea.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas intermediar

   Pentru a merge mai departe, apasati pe butonul "Finalizeaza comanda" si completati informatiile cerute.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 2

   Mai departe, trebuie sa te autentifici pentru a putea continua procesul de comandare.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 3

   Daca nu ai cont pe Telecomenzile.ro, selecteaza campul de inregistrare cont nou si completeaza campurile pentru a-ti crea unul nou.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 3 prim

   In ceea ce priveste adresa de facturare, aceasta poate fi cea mentionata in campurile din contul personal sau poate fi alta. Daca vrei ca produsul sa vina la alta adresa, nu trebuie decat sa selectezi "Vreau sa folosesc o adresa noua" si sa completezi campurile libere.

Cum cumpar telecomencile.ro - pas 4

   Adresa de livrarea poate si ea sa fie alta decat cea a contului de pe Telecomenzile.ro. Alegeti "Vreau sa folosesc o adresa existenta" daca doriti sa primiti comanda la adresa obisnuita sau "Vreau sa folosesc o adresa noua" si completati campurile pentru a indica noua locatie in care trebuie sa ajunga aceasta.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 5

   Primirea comenzii poate fi realizata in doua moduri: prin ridicare de la magazinul nostru din Bucuresti sau prin expediere prin curierat. Alegeti varianta optima si bucureati-va de beneficiile oricarui produs de automatizare.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 6

   Metoda de plata este una singura, care se auto-bifeaza.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 7

   Cititi si precizati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile magazinului online Telecomenzile.ro pentru a putea trece la cel din urma pas ce trebuie urmat pentru a finaliza comanda.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 8

   Verificati inca o data daca produsele alese se gasesc in cos si apasati butonul "Confirma comanda" pentru a trimite comanda. Dupa ce va fi procesata, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre agentii nostri de vanzare inainte de expedierea acesteia.

Cum cumpar telecomenzile.ro - pas 9