Livrare si plata | Telecomenzile.ro

Livrare si plata

Telecomenzile.ro iti livreaza comanda oriunde te-ai afla!

   Pentru ca un numar cat mai mare de clienti sa fie satisfacuti, Telecomenzile.ro livreaza produsele achizitionate in orice judet din tara. Indiferent de localitatea din Romania in care va aflati, puteti alege ca Fan Curier sau Urgent Cargus sa va aduca telecomanda la dumneavoastra acasa.

   Produsele din coletul livrat catre dumneavostra sunt expediate in ambalajul lor original si sunt asigurate pe tot parcursul drumului lor catre destinatie.

  •  Produsele achizitionate sunt livrate la adresa confirmata telefonic inainte de trimitere;
  •  Expedierea produselor se face in limita stocului disponibil si doar dupa confirmarea telefonica;
  •  Primirea coletelor se face doar in prezenta reprezentantului firmei de transport;
  •  Produsele livrate sunt insotite de factura fiscala.

Modalitati de plata a produselor achizitionate de pe Telecomenzile.ro

   Cheltuielile de transport variaza in functie de destinatie, greutatea si valoarea coletului si sunt intotdeauna stabilite inainte de lansarea comenzii. Datorita contractelor pe care le avem cu cele doua firme de curierat, costul transportului coletului catre dumneavoastra este mai mica datorita discountului de care beneficiaza firma noastra.

   Plata produselor se poate face ramburs, la primirea coletului, sau prin depunere de numerar la banca in contul firmei. In cazul alegerii celei de-a doua modalitati, coletul cu produsele achizitionate este trimis dupa primirea confirmarii depunerii de numerar in cont. Daca se alege plata ramburs, telecomanda se trimite dupa confirmarea telefonica.