Telecomenzi AUTOMATIZARI | Telecomenzile.ro

Telecomenzi AUTOMATIZARI

Telecomenzi automatizari sunt telecomenzi radio care fac posibila actionarea oricarei automatizari porti, automatizari usi de garaj sau automatizari bariere printr-o singura si simpla apasare de buton. O telecomanda pentru automatizare trimite semnale catre receptorul automatizarii pentru o comanda motorului sa deschida sau sa inchida portile, usile sau barierele.

Aceste telecomenzi automatizari reprezinta telecomenzi radio cu unul, doua, trei, patru sau mai multe canale, iar frecventa pe care transmite semnale difera si ea de la o telecomanda la alta. Designul si dimensiunile fiecarei telecomenzi difera de la un producator telecomenzi automatizari la altul.

Confortul si siguranta oferite de aceste telecomenzi porti automate, telecomenzi usi de garaj automate si telecomenzi bariere automate sunt garantate printr-o simpla apasare de buton. Deschiderea si inchiderea automatizarii nu necesita un alt efort suplimentar inafara de actionarea prin intermediul acestei telecomenzi automatizare.


Preturi aici !

Filtre de căutare

Subcategorie > Telecomenzi AUTOMATIZARI X
Producatori
Frecventa
Numar de canale
Tip codificare

Afişare 1 - 36 din 1585 (45 pagini)

Telecomenzi AUTOMATIZARI

Telecomenzi automatizari sunt telecomenzi radio care fac posibila actionarea oricarei automatizari porti, automatizari usi de garaj sau automatizari bariere printr-o singura si simpla apasare de buton.

O telecomanda automatizare este potrivita pentu urmatoarele tipuri de automatizari:

  • Automatizari porti batante
  • Automatizari porti culisante
  • Automatizari usi de graj
  • Bariere automate