Garantie produse | Telecomenzile.ro

Garantie produse

Garantie pentru toate produsele achizitionate de pe Telecomenzile.ro !

   Garantia produsului ofera certitudinea unei functionari perfecte cel putin in perioada de garantie. O telecomanda defectata in timpul garantiei, implica ofectuarea unor servicii de constatare a defectiunii si de reparare a acesteia.

   Ca orice alta garantie, si cea a produselor cumparate de pe Telecomenzile.ro se aplica doar in cazurile in care defectarea se produce in situatii normale de utilizare. In functie de gravitatea problemei, produsele aflate in garantie sunt reparate la locul automatizarii sau la sediul firmei noastre.

Programare de la Telecomenzile.ro, garantie mai mare!

   Timpul in care aceste telecomenzi se afla in garantie difera pentru fiecare producator in parte. In plus, daca alegeti sa va programam noi telecomanda, garantia este mai mare.

   Trebuie sa tineti cont de faptul ca garantie se pierde automat daca pragramarea nu este realizata de o firma specializata pe montaj de automatizari.

Conditii de acordare a garantiei

   Toate produsele achizitionate de la Telecomenzile.ro beneficiaza de garantie, perioada fiecaruia fiind calculate tinand cont de mai multi factori.

   Conditiile de garantie si procedura in cazul defectarii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie care insoteste fiecare telecomanda achizitonata din magazinul nostru online.