Returnare produs | Telecomenzile.ro

Returnare produs

Telecomenzile.ro va pune la dispozitie serviciu de returnare produs!

Daca ati achizitionat o telecomanda despre care aflati ulterior ca nu este compatibila cu automatizarea dumneavoastra sau daca, pur si simplu, nu mai doriti sa o pastrati, Telecomenzile.ro va ofera posibilitatea sa o returnati. Toate produsele de pe magazinul nostru online pot fi returnate daca respecta anumite conditii.

In functie de telecomanda aleasa, timpul de returnare este diferit. Indiferent de perioada in care produsul refuzat poate fi rambursat, conditiile care trebuie respectate pentru inapoierea lui trebuie sa fie respectate 100%.

Conditii de returnare telecomanda

Toate telecomenzile pe care le returnati trebuie inapoiate in ambalajul lor original si nu trebuie sa aiba nici cea mai mica urma de uzura. Indiferent de motivele pe care le aveti pentru a inapoia o telecomanda achizitionata de pe Telecomenzile.ro, conditiile de returnare sunt aceleasi.

Returnarea produsului se face in acelasi mod prin care a fost primit, costurile fiind suportate de expeditor. Contravaloarea produselor va fi rambursata prin transfer bancar sau prin curierat in maxim 15 zile lucratoare.

Daca motivele returnarii produsului tin de incompatibilitatea cu spatiul dumneavoastra, va vom ajuta sa alegeti o telecomanda potrivita pentru cerintele impuse.