Kit telecomanda THM-K01 | Telecomenzile.ro

Kit telecomanda THM-K01

THM-K01
În Stocul
furnizorului

Kitul telecomanda THM-K01 este compus dintr-o unitate cu antena si un canal si o telecomanda cu 2 butoane. Telecomanda are o iesire releu si functioneaza la temperaturi pana la -40°C. Unitatea permite inrolarea a 140 de utilizatori.

Functionarea unui kit telecomanda are loc in doua moduri:monostabil si bistabil.
Adaugarea butoanelor pe telecomanda:

Selectia modului de operare a butoanelor se face prin apasarea succesiva a butonului P1 din interiorul receptorului, astfel:

  • In mod monostabil - o singura data
  • In mod bistabil - de 3 ori
  • Dupa apasarea lui P1, LED-ul va clipi de un numar de ori egal cu modul de functionare selectat. Se apasa pe telecomanda butonul pe care doriti sa-l inrolati si repetati procedeul pentru alte butoane.

Stergerea butoanelor: Prin apasarea butonului P2, led-ul se va aprinde. Apoi se apasa butonul pe care doriti sa-l stergeti. Led-ul va clipi la confirmarea stergerii. Pentru stergerea tuturor butoanelor inrolate, se apasa tasta P2 timp de 8 secunde.

Caracteristici tehnice kit telecomanda:
Frecventa: 433 MHz
Tensiune de operare: 12-24Vcc
Dimensiuni unitate: 70 x 122 x 38 mm
 
Distanta de transmisie-receptie: 200 m (in camp deschis)
Capacitate: 140 utilizatori
Tip de cod: saritor

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Kit telecomanda THM-K01 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Kit telecomanda THM-K01 poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun