Telecomanda clona duplicatoare CLON FOUR | Telecomenzile.ro

Telecomanda clona duplicatoare CLON FOUR

CLON FOUR
În Stocul
furnizorului

Telecomanda clona duplicatoare CLON FOUR este o telecomanda universala cu 4 canale, ce poate clona 4 coduri diferite. Fiecare buton este independent, fiind capabil sa memorize 4 telecomenzi diferite. Aceasta telecomanda cu led bicolor poate sa cloneze (copieze codul) marea majoritate a telecomenzilor pentru usi garaj, bariere, porti automate, care opereaza in frecventa 433,92MHz.

Telecomanda duplicator CLON FOUR vine la pachet cu instructiuni de utilizare in mai multe limbi si este echipata cu inel de breloc si carlig. Instructiunile pot fi personalizate in functie de limba preferata, cu numele brandului si modelului sau cu logo.

Programare

 • Apasati in acelasi timp butoanele 1 si 2 ale telecomenzii, pana cand led-ul devine verde;
 • Eliberati butoanele;
 • Selectati butonul pe care doriti sa il clonati de la telecomanda originala;
 • Apasati pe butonul telecomenzii originale, tinand telecomenzile lipite cap la cap. Led-ul va emite un semnal luminos de 2 ori pentru telecomenzile prevazute cu cod fix, insemnand ca operatiunea de clonare s-a incheiat;
 • In cazul in care led-ul va emite 4 semnale luminoase, telecomanda originala este cu cod saritor, si foarte probabil sa nu functioneze, iar procedura se reia de la punctul 3.

Verificarea bateriei si inlocuirea

 • Daca in timpul clonarii ambele led-uri (rosu-verde) semnalizeaza, bateria este consumata sau temperatura este prea scazuta.
 • Cand bateria este consumata, se desface surubul capacului din spatele telecomenzii si se inlocuieste bateria cu una noua de tipul 27A-12V 20mA alcalina.

Instructiuni pentru siguranta

 • Tineti bateria la distanta de copii si animale.
 • Consultati imediat un doctor daca bacteria este inghitita accidental.
 • Evitati contactul bateriei cu obiecte metalice care ar putea descarca bacteria, provoca daune sau arde telecomanda.
 • Bacteria consumata nu se va arunca in foc sau in alte parti, decat in locurile special amenajate pentru reciclare.
 • Nu folositi telecomanda in zone sensibile la unde radio, in aeroporturi sau spitale.
 • Nu tineti telecomanda in locuri cu praf, umiditate mare, aburi, raze X sau gama.

Garantia se aplica numai daca telecomanda are un viciu de fabricatie. Nu se acorda garantie pentru baterie. Pentru garantie, contactati distribuitorul.

Caracteristici tehnice:
Frecventa: 433.92 MHz
Puterea efectiva de radiatie: 5 dBm ERP max
Alimentare: 27A (12V 2-mAh)
 
Puterea absorbita: 12mA, 0mA
Greutate: 25 g
Dimensiuni: 54 x 31 x 10,8mm

Lista Compatibilitati

catalog TRD TX Multi TRD TX Cloner

Lista Incompatibilitati

catalog TRD TX Multi TRD TX Cloner

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Telecomanda clona duplicatoare CLON FOUR au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Telecomanda clona duplicatoare CLON FOUR poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: telecomanda clona Clon Four, telecomenzi clona Clon Four, pret bun telecomanda clona Clon Four, preturi bune telecomenzi clona Clon Four, telecomanda automatizari poarta Clon Four, telecomenzi automatizari porti Clon Four, telecomanda automatizari Clon Four, telecomenzi automatizari Clon Four