Telecomanda clona duplicatoare CLON MULTI | Telecomenzile.ro

Telecomanda clona duplicatoare CLON MULTI

CLON MULTI
În Stocul
furnizorului

Telecomanda clona duplicatoare CLON MULTI este o telecomanda universala, cu 4 canale, ce poate clona 4 coduri diferite. Aceasta telecomanda cu led bicolor, poate copia codul de la marea majoritate a telecomenzilor pentru usi garaj, bariere, porti automate, care opereaza intre frecventele 286–868 MHz. Fiecare buton este independent, fiind capabil sa memorizeze 4 telecomenzi diferite.

Telecomanda duplicator CLON MULTI vine la pachet cu instructiuni de utilizare in 6 limbi diferite si este echipata cu inel de breloc si carlig. Bateria este complet incarcata si se afla in interiorul telecomenzii.

Programare:

  • Apasati simultan butoanele 1 si 2, pana cand led-ul devine verde;
  • Eliberati butoanele;
  • Apasati o singura data butonul pe care doriti sa-l duplicati de pe telecomanda originala;
  • Apasati si tineti apasat butonul de pe telecomanda originala, in timp ce dispozitivele sunt la 10 cm distanta unul de altul;
  • Cand duplicarea este finalizata, led-ul va clipi de 2 ori, apoi devine verde, iar procedeul se reia de la punctul 3;
  • In urma duplicarii, fiecare buton trebuie apasat cel putin de 2 ori, pentru a se asigura ca poarta sau usa functioneaza corespunzator.

Inlocuirea bateriei

Daca in timpul folosirii ambele leduri clipesc (cel rosu si cel verde), alimentarea cu curent este la cote minime. In acest caz, fie bateria este epuizata, fie temperatura e prea scazuta. Daca va aflati in primul caz, desfaceti sistemul de inchidere de la cele 2 suruburi, inlaturati capacul si inlocuiti bateria uzata cu una noua.

Garantia se aplica numai daca telecomanda are un viciu de fabricatie. Nu se acorda garantie pentru baterie. Pentru garantie, contactati distribuitorul.

Caracteristici tehnice:
Frecventa: 433.92MHz, 868.3MHz, 315MHz, 286-360MHz, 384-400MHz, 403.55MHz, 418MHz.
Puterea efectiva de radiatie: 10 dBm ERP max
Alimentare: baterie CR2032 (3V 210-mAh)
 
Puterea absorbita: 9-18mA, 0 ma
Greutate: 38 g
Dimensiuni: 60 x 31.5 x 13.5mm
   
 

Lista Compatibilitati

catalog TRD TX Multi TRD TX Cloner

Lista Incompatibilitati

catalog TRD TX Multi TRD TX Cloner

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Telecomanda clona duplicatoare CLON MULTI au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Telecomanda clona duplicatoare CLON MULTI poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: telecomanda clona Clon Multi, telecomenzi clona Clon Multi, pret bun telecomanda clona Clon Multi, preturi bune telecomenzi clona Clon Multi, telecomanda automatizari poarta Clon Multi, telecomenzi automatizari porti Clon Multi, telecomanda automatizari Clon Multi, telecomenzi automatizari Clon Multi